Härlig helg bakom

on

Jag har firat helgen tillsammans med de bästaste vännerna. Tänk att vi måste åka upp många hundra kilometer för att alla skall kunna träffas. Men det gör inget, för det är det verkligen värt. Och dessutom är det kul att åka bil med girlsen. Shitt så vi skrattade igår på vägen hem, tur att chaffisen höll sej på vägen :)

Vi har skrattat i mängder, haft lite tårfyllda ögon då vi såg på Whitnys begravning :( , vi åkte in till Vasa för att äta pizza och handla lite grann, vi träffade skådisvännen och sparkade henne i rumpan för hon hade premiär på kvällen, vi skämdes åt gamla  foton och tyckte vi var snyggare förr. Vi har funderat massor över livet och ”tunteet har varit pinnassa” hela helgen.

Blodsockren har igen vairt av berg-och-dalbana-typ. Pizza får jag helt enkelt sluta äta tror jag :( Lyckas inte alls med insulindoseringen tydligen. Åt pizza typ 13-tiden på lördagen och först på kvällen kanske 22-tiden började bs vara i skick igen. Not fun! Tråkigt att vara trött och illamående då man borde vara pigg och glad ju!

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Pizza, den mest komplicerade maträtten för oss tror jag…Det tog låååång tid för mig innan jag fick till den bolusen. Oftast (om jag ligger normalt i bs innan) får jag ta så mycket som 10-12 enheter, 4-6 enheter direkt och resten på 4-5 timmar med dubbel bolus. Enorma mängder insulin med tanke på att jag normalt tar mellan 2-5 enheter till en måltid. Jag fegade och tog dubbel bolus på för kort tid innan jag förstod, pizzan har så mycket fett i sig så den håller sig kvar länge länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s