Låg igen

on

Fick blodsockret någorlunda snabbt i skick igårkväll efter horrohypon. Bs gjorde en sväng upp till 16,3, men redan efter en timme låg det på 9,1 och låg riktigt bra resten av kvällen och natten. Men var så fruktanssvärt trött efter all berg-och-dalbana så jag jag somnade tidigt. Och vaknade med lågt blosdocker i morse! Inte jättelågt, men 4,1. Jag går gärna i duschen på morgonen innan frukost, men nu for alla morgonrutiner upp-och-ned (och det passar inte alls mitt dåliga morgonhumör). Nå då jag kom på jobb märkte jag att inte mina maskiner här fungerade som de ska, så jag har suttit i telefon med supporten och krypit under bordet i en halv timme. Nu fungerar allt, men då larmar sensorm om att den inte har kontakt så jag måste mäta bs och håhhå. Vill bara krypa tillbaka under varma täcket och sova.

Men efter jobbet skall jag till frissan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s