Diabetesshopping :)

on

Idag har jag shoppat till min diabetes :) Det måste man göra ibland för att orka igen… Det första var en ny våg till köket.

Den är torkos och fin och passar utmärkt till mitt kök! Sedan jag fick pumpen har jag igen varit jätteduktig att väga det jag ätit för att noggrannare kunna räkna kolhydraterna. Och då är det ju kul med en snygg våg :) Jag har en digitalvåg som är bättre för större grejer, men på den här kan man bra väga typ bröd och frukt och annat som inte väger så mycket.

Och så blev det en sväng till apoteket. Två påsar nya Siripiri hittade jag.

Och så hade de här i lilla stan Glukobooster, som dessutom var massor billigare än i Skanssi-apoteket. SÅ nu kipinkapin alla Pargas-diabetiker till apoteket för att köpa Glucobooster. Okej, det smakar rätt illa, men är bra att ha då det kniper!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s