Butiksresan from hell

on

Eftersom jag inte äger en bil brukar jag typ en gång i veckan ha nåndera av mina föräldrar och kuska på mej så jag får inhandlat lite mera än vad jag orkar handla då jag är gående. Nå, då pappa sökte mej var blodsockret på 7,1, perfekt shoppingvärde, tänkte jag.

Var in till Tarjoustalo och köpte kattmat, tvättmedel och lite sånt som är billigare där. På väg till nästa butik mätte jag blodsocker för jag tyckte benen kändes slappa. 3,6! Drack en juiceburk och åt några Siripiri. Satt i bilen en stund på parkeringsplatsen och väntade att benen och blodsockret skulle återhämta sej. Mätte igen och bs hade sjunkit till 3,3! Åt några Siripiri till och väntade lite till. Stängde av pumpen också. Nu hade jag klämt i mej ca 50 supersnabba kolhydrater. Efter en stund visade mätaren 4,3 och jag tänkte att bs höll på att börja stiga, så vi gick in till mataffären. Plockade mina matvaror i korgen och efter en stung kände jag mig riktigt yr igen. Mätte bs och det låg igen på 3,4! Uj! Plockade en juiceburk från hyllan och drack den. och först efter det började jag känna mej någålunda bra igen. Pappa är bara kolugn och blir inte alls hispig fast jag går omkring låg hela tiden. Skönt! För det blir inte alls bättre om sällskapet börjar stressa.

Nå nu är jag hemma och bs ligger på 6,8. Satte igång insulinpumpen igen och nu är det väl bara att vänta att alla miljoner kolhydrater börja verka och blodsockret kommer att skjuta upp som en raket.

Usch så jag hatar sånt här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s