Lågt i natt

on

GLAD VÄNDAG ALLIHOPA!!!

Igår blev det en sväng till hälsovårdscentralen för att visa upp min sjuka fot. Den röntages och konstaterades vara fel och fin. Den har visst bara fått sej en ordentlig smäll. Nu svullnaden gått ner lite grann men ännu är den nog sjuk och svår att gå med. Min morgonpromenad till jobbet som normalt tar typ 7 minuter räckte idag nästan 25 minuter, så det gäller att stiga upp i tid på morgnarna :)

Inatt vaknade jag med lågt blodsocker :( Jat är såå jobbigt! Dessutom hade jag bara Siripiri vid sängen (och det tar jag bara vid nodfall nattetid, både för att det smular sönder i halsen då man ligger, plus att tänderna knappast gillar det…) så jag var tvungen att stiga upp och söka juice från köket.  Jag har faktiskt sensorn kopplad och på kurvan ser man hur det gjort en sväng ner mitt på natten.

Blunda för att mitt bs är 13,3 just nu… Jag har ätit müsli i min yoghurt i morse, och det tycker inte mitt bs om. Oftast äter jag bara naturell yoghurt, men ibland är det gott med nåt extra :)

Men vad gör det att man måste stiga upp mitt i natten då man får vakna bredvid så här söta små farbröder:

En kommentar Lägg till

  1. gretaj skriver:

    En bra dag! trots sjuka foten. En farbror i gången lilla vän ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s