Iväg med pumpen

on

I helgen blir det roadtrip with the girls! Vi har nämligen blivit bjudna på inflyttningsfest till en kompis som packat sin familj och pick och pack och köpt hus i Malax. Så i fredag efter jobbet bär det iväg :) Ska bli kul att hänga med tjejerna!

Det här blir nu första gången jag skall bort med min insulinpump. Vad allt skall jag packa med mej? Jag blir ju borta bara över helgen, från fredag till söndag, men man vet ju aldrig… Kommer ju inte så snabbt hem om det händer nåt. Behöver jag ta med två av allt? Och extra reservpennor? Hur gör ni andra då ni reser iväg?

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    jag har alltid med dubbla byten till pumpen och sprutor. Har en necessär där det ligger en liten fusklapp med allt jag brukar packa med. Även extra teststickor och druvsocker ligger i den. Hoppas det blir en rolig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s