Otur på nattklubben…

on

Jag får nog bara sluta gå ut, alltid händer det nåt! Ni som läste min blogg redan förra vintern kanske kommer ihåg att jag hade benet gipsat 7 veckor förra vintern, efter att ha halkat på glassplitter inne på krogen på juldagen….

Nåja. Var ut en sväng till de lokala krogarna igår kväll. Av nån anledning var jag på danshumör (händer sällan!). Höll ett ölstop i handen på dansgolvet då en kille knuffade till mej och halva ölen hamnade in i halhålet på min klänning, dvs. rakt över insulinpumpen! Stackars killen fick höra en rejäl utskällning såklart, stackarn! Nå, pumpen överlevde, men blev nog riktigt skraj! Torkade av den och placerade in den i strumpbyxorna istället. Tur att den inte fick nån skada! Pust. Har försökt putsa bort öllukten från den idag :)

Då pumpen var kollad gick jag tillbaka ut på dansgolvet igen. Efter en stund föll en tjej på mej, rakt på min fit! Och aj aj så det gjorde ont. Kompisen tyckte det fick räcka och vi traskade sakta hemåt. Gick helt bra att gå på foten, men imorse tänkte jag ju inte komma upp ur sängen med den! Men nu efter några värkmediciner så kan jag nästa stiga ner på fotstackarn. Men aj så den är sjuk. Hoppas inget är sönder i den. Den känns lite uppsvälld, men det syns inga skador på utsidan varjefall. SÅ kanske jag nu försöker halta mej fram några dagar och hoppas det går över.

Åh typiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s