Diabetesbloggar

on

Nu har jag städat i länklistan här till höger och ordnat mellan länkar, bloggar och diabetesbloggar. Det är bara att meddela om du vill ha din blogg med i listan, eller om du tycker att din blogg har hamnat i fel kategori :)

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Dot skriver:

    Du kunde kanske ändå lägga min blogg bland diabetesbloggarna, trots att jag inte bloggar om diabetes så myket just nu, så att folk hittar mig :) Jag har ju ändå diabetes 24/7… Kanske du kunde ändra rubriken till Diabetesbloggare istället för diabetesbloggar?? Så blir det mer som att det är personen som skriver som har diabetes :)

    1. Ninnu skriver:

      Sandra, jo jag var i valet och kvalet med vart jag skulle lägga dej. Men så tänkte jag att du nog säger till var du vill vara :) Och tack för tipset med rubriken, låter bra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s