Damm och bra värden :)

on

Efter ett par dagar med blodsocker i berg-och-dal-bana-stil, är det verkligen skönt då mätaren odag endast visat dessa värden:

4,6, 7,5, 9,7, 8,9, 9,6, 8,0

Hoppas det nu skulle fortsätta i samma takt. Det jag märker nu med pumpen är att jag är extrapigg då värden är stabila och bra, men extratrött och grinig då de är höga eller hoppiga… T.ex. igår då det låg högt hela dagen (ända tills jag fattade att byta kanyl!) var jag trött och hade svårt att koncentrera mej. På kvällen igen sjönk det för lågt och då ville jag bara sova. Tidigare reagerade jag först då det var högt en lägre tid osv. Jag kunde ha bs på 18 utan att känna av det. Nu känner jag av 11 redan. Och bra är väl det!

Så idag har jag varit energisk. Vårsolen (vet inte om man kalla det så  då det är -10…) lyste in på mitt arbetsbord och det såg ut ungefär såhär:

 

 

 

 

 

 

 

Massor DAMM över allt! Så jag tömde bordet, tog fram lite putsmedel och en trasa och torkade av hela bordet. Städade lite pappershögar också, så nu har jag ett rent, dammfritt och städigt arbetsbord. Nu kan våren komma :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s