Pumpgrejs

on

Igår fick jag igen min materialbeställning från diabetesmottagningen, i en pafflåda! Om det är nånting som är negativt med att ha insulinpump är det att allt material tar så mycket plats! Denna gång beställde jag 4 lådor infusionsset, 4 lådor insulinbehållare och 10 sensorer.

Dessuton beställde jag denna gång 10 askar teststickor. Jag mäter så ofta blodsocker för tillfället, så det går ca en ask (50 teststickor!) i veckan.

Så nu är skåpet fyllt igen av pumpmaterial!

Och Elton och Elmo blev jusåklart överlyckliga över sin nya pafflåda :D

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Wow, ja det tar faktiskt en hel del mer plats… Själv har jag ännu insulinampullerna i en hylla i kylskåpsdörren, där passar de fint. Och en låda i en mindre byrå för teststickor, lancetter, nålar etc…

    Jag gör också av med en burk på 50 teststickor i veckan… Fingertopparna må göra ont, men kontrollen är mycket bättre (ialla fall nåt!).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s