Blodsocker, godis och arbetsskor

on

Jag fick blodsockret ner till normal nivå ganska snabbt efter att jag bytte kanylen. Det är så skönt med pumpen, att det stabiliserar sig så snabbt, bara man hittar felet :) Men ändå av nån anlidning kände jag för att tröstäta lite, så till eftermiddagskaffet tömde jag en ask Amerikanska pastiller (~25 kh). Nam.

De som känner mej vet att jag oftast går klädd i ganska mörka, ja svarta kläder (idag har jag faktiskt på mej en VIT kofta!!!). En sak kom inte passar så bra ihop med svarta kläder är katthår. Ja, om man inte råkar ha en svart katt då så klart. Och det råkar inte jag ha. Då jag kommer hem så brukar jag bara sparka av mej stövlarna och låta dem ligga på golvet. Nå, dom är det ju jätteskönt att ligga och mysa i, varma stövlar med varmt foder. Om man är en katt alltså. Och det är ju gulligt då dom ligger där, i varsin stövel. Det som är mindre gulligt är mina svarta strumpor och byxor följande dag på jobbet….

Vet inte  om ni ser allt hår, men håriga är de. Ni kan ju varjefall beundra mina snygga ”svarta” fejkcrocks…. Skulle det kanske vara på tiden att skaffa nya arbetsskor???

4 kommentarer Lägg till

 1. Geo skriver:

  Jag får nästan ångest varje gång jag läser och hör att folk har pump. Jag vill inget hellre än få en pump men det blir aldrig så.

  1. Ninnu skriver:

   Jag kämpade i 15 år för att få pump! Men kämpade på och fick den till slut efter många om och men…. Varjefall hos oss är det stor variation i olika städer, endel delar ut pumpar hit och dit, andra är riktigt sparsamma och försiktiga att ge dom! Kikade in på din blogg och tycker absolut vi skall länka till varandra! Ha det bra och kämpa på!

 2. Mia Ekander skriver:

  Halloj!
  Jag hittade hit eftersom jag ”prenumerar” på alla ord som hör till arbetsskor. För jobbets skull. Sååååååå söta katter du har!!!

  Ett försynt tips om du är på jakt efter nya arbetsskor; på http://www.jobi.se hittar du ”fotriktigt ögongodis”. Kort och gott arbetsskor för alla branscher som är både fotriktiga OCH snygga! Just nu är det prisnedsatt på en del sandaler. Kan kanske vara något?

  Ha en underbar vår! (Den kommer snart…)

  WebMia

  1. Ninnu skriver:

   Så kul att du hittade hit! Lite pinsamt bara att en arbetsskoproffs ser mina fula crocs! Kika på din länk, borde verkligen skaffa snygga arbetsskor åt mej :) Ha det så bra! Hoppas du tittar in igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s