Müsli och lite virkning

on

Testade på att göra müsli igårkväll. Kastade havregryn, olika frön och russin på en ugnsplåt, ”ringlade” över honung (min honung var slut så det sprutade mest bara luft ur flaskan och havregrynen flög omkring i köket), rostade i ugnen 175 grader ca 15 minuter. Helt ok müsli, och dessutom är det ju alltid lite extragott då man gjort det själv :)

”Kragen” som jag började virka för några dagar sedan misslyckades och jag sprättade upp den… Började på en ny i förr går, men garnet tog slut på mitten och så var just det garnet såklart slut i butiken, så köpte ett par nya nystan istället. Igår virkade jag tre timmar i sträck och åstadkom denna lilla krade att ha här på jobbet då det drar så förskräckligt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s