Sugen på frukt

on

Har senaste dagarna varit helt sjukt sugen på frukt! Har ätit frukt i massor. Jag tror att då kroppen ropar efter något, så är det nån brist man har. Kanske nu nån sorts vitaminbrist eller liknande då jag mest bara sitter inne här hemma hela tiden. Men bra att det nu är frukt jag är sugen på och inte mängder socker som det var för några veckor sedan… Idag har jag nytt ut både lunch och middag till frukt och yoghurt, vet inte vad näringsterapeuter säger om det… Lite enformigt kanske, men jag får ju både kalcium och vitaminer. Dessutom har jag toppat med mandel och solrosfrön, vad än de sen innehåller ;) Nå, det är enkelt att räkna kolhydrater varjefall!

Märker bara att jag inte har nån fruktkorg, så de får bo med löken på vågen :)

Ikväll har jag börjat virka på nåt som jag redan har ångrat, det tar bara föör länge! Har tänkt virka en ”krage” att ha på jobb, för vi har så kallt och dragit där. Har nu virkat ett och ett halvt varv, så se hur länge jag orkar… Tänk om man istället skulle ha en varm svans som skulle värma nacken :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s