Drömmer om hypo

on

Brukar ni drömma om att ha lågt blodoscker och sedan vakna med hypoglykemi? Det händer allt som oftast för mej då jag har lågt blodsocker på natten.

I natt drömde jag att pumpen visade att bs låg på 17,7. Jag korrigerade med 5 enheter (det skulle aldrig hända irl!) och efter en stund var det hypo. Men i drömmen kommer jag oftast inte så långt att jag äter nåt för att höja bs, utan jag håller på och stojar med det ena och det andra. Nå, sen vaknade jag, hade känning och tömde en juiceburk och åt 4 Siripiri och blodsockret låg på 7,3 på morgonen, perfekt :)

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Jag brukar ha väldigt konstiga drömmar när BS sjunker snabbt eller jag blir låg. Alltså så konstiga drömmar att jag *vet* att det är känning på gång när jag vaknar. Här om morgonen vaknade jag och sa högt att jag kände mig som jag var i en tecknad film… BS = 2,7 . Min sambo har nog roligt på min bekostnad ibland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s