Sov bort hela kvällen.

on

Jag sov bort hela kvällen igår. Kan inte förstå hur jag kunde vara så trött. Hade planerat in några tv-program. och kommer ihåg att jag fifflat på fjärrkontrollen nåt varv, så få se vilka program jag lyckats få på band… Somnade innan Friends, dvs. innan 18:30. Vknade nåt tag efter åtta och beslöt mej för att somna om, och så vaknade jag 23.30!! Steg upp från soffan för att tvätta tänder och slänga mej i säng. Till mina stora förfäran märkte jag att jag ju hade byke i maskin som skulle hängas upp!! Gjorde det och somnade som en stock efteråt. Och har sovit i ett till 6:22 då klockan ringde. Fortfarande trött. Suck. Idag skall jag försöka mej ut en sväng efter midagen, om jag skulle bli nåt piggare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s