Ingen stress

on

Ända sedan jag fått insulinpumpen har jag försökt undvika all stress och brådska, eftersom det påverkar massor på mitt blodsocker. Men nu börjar livet kännas lite tråkigt då det inte händer nånting. Alla dagar efter jobbet kommer jag bara hem och fixar nåt käk och sedan tar jag det bara lugnt. Jag har inte planerat in så mycket under helgerna utan mera tagit dagarna som de kommit. Och jo, blodsockret har varit massor stabilare (såklart beror det oxå på pumpen) och mitt humör har varit mycket bättre. Men jag har ju blivit en lat emerit istället! Måste börja göra nånting!

Och virkkursen som jag skulle börja imorgon har blivit inhiberad pga. för litet deltagarantal :( Och likaså min danskurs :( Buhuu.

Satte just in en beställning på kanyler och behållare till diabetesrådgivningen. Svårt bara att veta ännu hur mycket man skall beställa, men tog fyra lådor kanyler och 4 lådor behållare. Lade in 10 sensorer också på listan, få se om jag får dem! Hur mycket material brukar ni beställa åt gången?

En kommentar Lägg till

  1. runeparo skriver:

    Intressant det där med förhållandet mellan stress och blodsocker. Men jag är inte alls förvånad. Jag tror att stress och överansträngning ligger bakom en stor del av de besvär och sjukdomar som mänskligheten lider av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s