bloggar från nya mobilen

on

Kunde inte hålla mej längre utan var tvungen att åka till Gigantti efter en smartphone idag. Det blev en Samsung Galaxy Mini. Och kolla, jag klarar ju av att blogga från den oxå :) Jag har oxå skaffat mej det viktigste, nämnligen Angry Birds! edit… Okej okej. Jag kunde inte publicera detta inläg från mobilen igår, så fick göra det via datorn idag istället…. Av nån anledning hoppade bilden in på fel ställe (jo jo, helt av sej själv, jag hade inte alls klickat in den på fel ställe ;) ) och så kunde jag inte flytta på den och… Oj oj, hoppas verkligen övning ger färdighet då det gäller nya smartphonen…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s