Biobesök

on

Det blir alltid så lite bloggande för min del under helgerna. Har väl annat för mej då, inte vet jag?

Dey första jag gjorde idag var ett biobesök. Jag och mamma gick men min systers barn och kollade på Mästerkatten i 3D. Känns lite wierd att gå på bio kl. 12:15 och då man kommer ut är det inte alls mörkt som det brukar vara utan tidig eftermiddag :) Filmen var rolig, och det var roligt hur katterna i filmen betedde sej som riktiga katter.

Brukar inte sätta ut bilder på folk här på min blogg utan att fråga lov, men de här typerna är ju förklädda, så nu gör  jag det :) Glada biobesökare.

Efteråt var vi in en sväng till Gigantti. Jag ville klämma lite på smartphones och tror faktiskt jag skall beställa en på nätet nu. Det är väl på tiden att lämna good-old-fashion-mobiltiden bakom sej. Men funderar HUR normala människor har råd med jättedyra telefoner, min blir typ den billigaste smartphonen på marknaden, kostar 139 €. Skall fundera lite till, keanske det blir att klicka hem en imorgon :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s