Kli kli kli

on

Min hud har någå feil! Å ja har snart någå feil!

Jag kliar. Det är vinter och huden blir torr. Av nån anledning har min rygg och nacke fått en massa bölder/finnar, och likaså mitt fejs. Tateuringarna är uppsvällda och kliar de oxå (varför gör de förresten så?). Argh. Jättekiva med vinter jo, men jag väntar nog på att få klä av mej yllesockorna och vinterkläderna redan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s