Fyllda champisar och döende örter

on

Var vrålhungrig idag då jag kom från jobbet. Men inget fanns klart, och inget snabbt heller. SÅ jag kastade några stora champinjoner på stekpannan och medan blandade jag ihop en sås av turkisk yoghurt, finhackad paprika och lök, salt och peppar. Såsen fyllde jag champisarna med och åt med en stor sallar oc en vegekorv. Namn. Ekelt och goll. Dessutom endast 5 kolhydrater i hela rätten. Efter maten proppade jag i mej mängder russin, så kolhydrater fick jag ändå gott om i mej :D

Förresten, HUR får man örter att överleva som man köper i små krukor? Jag brukar sätta dem i en liten burk med lite vatten, men de dör alltid på nolltid. De gör dom också visserligen om jag inte sätter dom i vatten. En mä tajuu. Help please!

4 kommentarer Lägg till

 1. Hanna skriver:

  det där såg ju inte helt fel ut=)

  Jag brukar förvara mina örter i kyl med vatten, de håller lite längre då tycker jag. Här står det i kylt rum i affären redan så därför provade jag det hemma också…

  1. Ninnu skriver:

   Okej, ska testa det till näst. I min butik står de helt i rumstemperatur.

 2. Emmi skriver:

  Jag brukar plantera den helt med jord och allt i en kruka – då håller dom bra.

  1. Ninnu skriver:

   Emmi, du är så ordentlig :) Jag har inte ens mylla hemma, men kanske jag borde skaffa det och några krukor..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s