Att tvätta händerna

on

Har senaste tiden märkt hur stor betydelse det är att ha rena händer då man mäter blodsocker. Varje gång nu då jag haft högt blodsocker har jag tvättat händerna, mätt pånytt och det har visat ca 1,5 – 2,0 mmol mindre! T.ex. handcrämen som jag använder på jobbet verkar vara ganska söt… En dag mätte jag 21,4 (!), kom på att jag ganska nyligen lagt handkräm, tvättade händerna och mätte 12,6. Så nu försöker jag alltid ha rena (och torra!) händer då jag mäter.

Var ut en promenad, tog några bilder i vackra vintervädret :) Idag fastnade jag själv oxå på bobilden.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s