Sovit länge

on

Som jag tidigare berättat har jag inte kunnat sova länge på lediga morgnar sedan jag fick pumpen. Men idag gjorde jag det. Vaknade kl. 10.30 och med bra blodsocker dessutom! Vitsi så skönt! Men jag har oxå blivit straffad för att jag sovit länge. Katterna har försötrt en mössa, ett garnnystan, en nyvirkad pulsvärmare och TÖMT UT alla kläder från två hyllor i klädskåpet på kvällen. Aaahhh! Kanske de oxå tyckte det skulle vara dags att städa klädskåpen…

Nu har jag legat på soffan med nattlinne, yllesockor och ansiktsmask, gjort falafelsmet som jag hittade på Ninettes blogg, kollat tre avsnitt av Tough Love och funderar på att släpa mej till butiken för att köpa tzatziki-ingredienser. Solen skiner där ute, så det skall bli riktigt skönt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s