Falafel, mums!

on

Dagen har spenderats i köket och i soffan. Var en sväng på kaffe till parenteserna oxå och till Ärrän och hyra film. När jag skall se den vet jag inte ännu, kanske den får vänta tills imorgon.

Idag har jag fixat till falafel. Tack massor för receptet Ninette, de blev jättegoda! Lämnade visserligen bort vitlöken, eftersom jag har för mej att min mage inte riktigt tål det. Till falafeln gjorde jag en tzatsiki, sallad och kokade korngryn. Nam.

Imorgon är en spännande dag, eller kväll egentligen. På programmet står Show 006 och såklart presidentval. Har nu helt klart vem jag skall rösta på, och hoppas många andra oxå tänker rösta på samma man :)

Nu blir det Putous på tv :)

En kommentar Lägg till

  1. Ninette skriver:

    Vad kiva att du gillade! :) Röstade själv förra veckan, hoppas verkligen rösten gjorde skillnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s