Sprungit i snöstorm

on

Not my kind of morning. Som jag berättat tidigare så är morgnarna inte min favorittid på dygnet. Jag är sur och svär och alltid blir det bråttom. Nå, det blir ju inte bättre av att stiga upp en timme tidigare än normalt för att åka av och an in till Åbo med buss. Och ute är det 0 grader och snåstorm Nice. Nå, men JAG höll mej i min tidtabell. Det gjorde ju däremot inte bussarna och diabetesskötaren. Bussen var tio7:50 vid domkyrkan i Åbo, så det blev att lite lätt jogga genom alla oplogade trottoarer till ÅUCS för att vara i tid. Nå, kom in till diabetessköterskan först 8:10, och ute därifrån var jag först 8:35, så det blev att jogga tillbaka till busshållplatsen igen för att hinna till bussen som gick 8:45. Men jag hann. Genomsvettig och -blöt var jag då jag kom fram, men var i tid varjefall :)

Diabetessköterskan var nöjd, precis som jag gissade! Vi funderade på varför inte riktigt sensoreringen vill fungera på mej och på att jag måste försöka räkna kolhydraterna lite noggrannare vid lunch. Annars var allt bara toppne :) Så nästa gång jag skall ha sensor måste jag ha nån att hjälpa mej att sätta den på plats, så jag får den längre bak på ryggen, där verkar den ändå fungera bäst.

Så sånt. Nu lunch :) Idag blir det verkligen snabbmat, i form av en potatismosrätt med lök och krutonger som blir klar på 5 minuter :) Man häller bara i lite hett vatten. Visst låter det ganska äckligt? Man jag kan lova, det är godare än det låter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s