Diabetesskötare imorgon

on

Imorgon är det tidig väckning i det här huset, närmare sagt kl. 6, så jag hinner med 7ans buss till Åbo och till kl. 8 till ÅUCS. Tillbaka därifrån har jag tänkt hinna med 8:45-bussen, för att vara på jobb 9.30. Huh. En hektisk morgon kan man säga. Få se om tidtabellen håller :) Käns på nåt sätt lite ”onödigt” att åka av och an (och betala dyra busspriser) för att träffa diabetessköterskan i mindre än en halv timme… Nå, men mina blodsocker har varit ganska fina senaste tiden, så det skall väl gå bra. Idag har det sett ut ungefär såhär:

4,0, 6,8, 5,1, 6,7, 8,0, 7,3, 9,0, 8,7, 11,4, 12,8, 7,9, 7,6

Så månne hon inte skall vara riktigt nöjd :) Jag är det varjefall! En mindre kul sak är att mitt öra och halva hals har värkt hela kvällen, så jag hoppas hon kan ta en titt på det oxå. Hoppas verkligen inte inflammationen i örat är tillbaka :(

Ikväll hade Elmo-katten en idé. ”Hon får skylla sej själv som inte städat våra sandlådot idag, så jag kissar på nya fina badrumsmattan.” Och ni kan ju gissa att jag steg i det! Såklart. Så mattan i bykmaskinen och så fickk jag sätta igång med att tömma de där lådorna.  Här har vi kissboven.

Imorgon kväll blir det pyssel :) Jag har lovat hjälpa Kyrkans Utlandshjälp med ett projekt, men mera om det imorgon. Det är spännande att få hjälpa till :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s