Confession tuesday :)

on

Eftersom ni alla vill veta hur mina blodsocker låg igår skall ni nu få veta det:

Tisdag 17.1.12:

7:20, 8,9, före frukost
9:45, 7,2, efter frukost
11:00, 8,0, före lunch
12:40, 11,0, efter lunch
14:50, 9,1
15:45, 10,7, före middag
17:35, 6,1, efter middag
18:00 7,0
18:35 7,7
19:30 5,3
21:30, 10,0, före kvällsmål
11:05, 9,3, läggdags

Helt nöjd :)

3 kommentarer Lägg till

 1. scania skriver:

  Vilka fina värden du hade! :)
  Sonens värden är långt ifrån så där jämna! Men å andra sidan har han ju ännu säkert en liten egen insulinproduktion, i o m att det är nyligen han har insjuknat. Dessutom är det ju frågan om så små doser för honom, så det gör ju också att det är värre att hitta den rätta balansen.

  1. Ninnu skriver:

   Mina värden har varit berg-och-dalbana i 20 år, har heller aldrig haft så jämnt förr! Men visst, det tar sej säkert en tid innan allting stabiliserar sej! Min kropp slutade producera insulin inom ett år efter att jag insjuknade (tror jag…), men det är ju hemskt individuellt. Så som allting annat också med denna sjukdom….

 2. V8 MAMMAN skriver:

  Oj, tog det upp till ett år!? Läkarna sa till oss att vi får räkna med att efter en månad (efter insjuknandet) ska sonens egna insulinproduktion ha avtagit. Men å andra sidan kan det ju vara helt annorlunda för honom i o m att han är så liten.
  För nåt som också skiljer mellan småbarn och lite större barn, är att större barn kan gå omkring med sjukdomen i ca en månad innan dem blir så pass sjuka att man upptäcker det. Medan så små barn som sonen insjuknar väldigt hastigt (inom några dagar/nån vecka).
  Men som du säger, det mesta med denna sjukdom är väldigt individuellt! Fast för mig, som nyligen har blivit insatt i sjukdomen, är det väldigt intressant att också få höra om andras erfarenheter av diabetes typ 1. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s