SPAM

on

Nå nu har ju bloggen nästan fungerat idag (bara lite problem vid inloggning imorse)… Men då istället börjar skräpkommentarerna igen uppenbara sig som faktiskt varit borta några dagar. Tycker det är lite svagt att Bloggen inte berättar vad som pågår, det har ju varit strul här över en vecka redan… Emellan åt är det ju problem med teknik, det förstår ju vem som helst, men borde väl inte vara såå svårt att skicka ut ett massmail till Bloggens användare, eller vad vet jag. Men varjefall börjar jag bli lite trötter snart på det här strulandet.

Nå ja, färdig gnällt. Nu tänker jag gå hem och baka knäckebröd. Så det så. Trevlig helg :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s