Genomsnittlig insulindos

on

Kollade igår min genomsnittliga inulindos i dygnet för denna vecka. Eftersom jag haft nån sorts ätarfel och vräkt i mig allt möjligt ohälsosamt och sött och gott hela vekan så tänkte jag att det säkert gott åt en hel del insulin också… Tycker jag knäppt på insulinpumpen titt som tätt. Men icke. Den genomsnittliga dosen (7 dagar) är 35,35 enheter. Förra lördagen hade jag tagit 39,45 enheter, annars har jag hållits under 35 eneheter. Inte så dåligt. Kanske jag faktiskt har ätit mindre kolhydrater till lunch och middag denna vecka, och lagt i mej en massa kolisar där emellan istället :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s