Dagens brobild

on

Jag var ut och traskade på min paus idag, och nu ser utsikten ut från bron såhär:

Skönt väder idag, trots lite blåst och snöyra :) Inte alls kallt, utan riktigt friskt. Skulle vara skönt med en lite längre promenad än till butiken och tillbaka, men sen då jag släpat mej hem från jobbet, ätit osv. så är det så sent och mörkt så det ändå inte blir av. Om jag skulle stiga uppp igen tidigt imorgon och gå ut en sväng kanske.

Traskade en sväng till butiken på pausen för att köpa en massa mjöl, frön och havregryn. Tänkte testa mej på att baka knäckebröd ikväll. Få se vad det blir…

Berättar senare hur et gick dvs. om jag lyckas ;) )

Förövrigt så bommade jag helt och hållet i kolhydratsräkningen vid lunch… Åt vegetortilla med nånsorts salsasås. I min kh-bok står det att en tortilla innehåller 30 kh. Åt en tortilla och satte 4 enheter Humalog och efter lunch låg jag på 17,9!! Korrigerade enligt pumpens önskemål med 2,7 enheter och nu då jag mätte visade det 13,0. Tänkte käka lite mellanmål om en stund, så sätter kanske lite till insulin då. Så kan det gå ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s