Sötsug

on

Vad är det för fel på mej, har sånt sötsug hella tiden! Funderar och tänker hela tiden vad gott jag skall äta till näst. Fast jag inte alls borde äta nåt gott ju… Efter att jag åt glass igår kväll med honung, så hade jag förstås lämnat honumgsflaskan på bordet, så yoghurten i morse fick sej lite honung den med… Nå, blodsockret låg ju faktiskt på 3,8, så då är ju honung tillåtet, eller hur ;)

Men jag är inte alls egentligtn den där godistypen. Jag älskar ju salt. Popcorn, chips, nötter, salta pajer, varna smörgåsar, ja sånt. Nog kan jag ibland köpa godis och kex hem, men oftas slutar de i roskis ändå efter att de blivit hårda… I don´t get it!

Dessutom har jag lyckats trolla bort de där par extrakilona som kom efter att jag fick pumpen, så allt godis borde absolut förbjudas nu. Vill ju inte ha dom tillbaka ju.

Nå, kanske jag klämmer i mej ett Domino-kex nu ännu innan jag går hem från jobbet :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s