Slå med virknålen

on

Då man fyller insulinbehållaren till insulinpumpen är en penna det bästa redskapet att slå på luftbubblorna med för att få ut dem. Har man ingen penna i närheten så fungerar en virknål minst lika bra :)

Ville ännu säga om mina diabetesböcker jag har i hyllan, att om du finns här i närheten så får du så gärna låna av dem om du vill läsa. Klicka på Diabeteslitteratur under Kategorier här i kanten, så kan du se vilka böcker jag har. Tycker det är viktigt att vi läser och lär om vår sjukdom :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s