Diabetesbomb

on

Jag är ingen glassmänniska. Det är ytterst sällan jag är sugen på glass. Ibland på sommaren kanske. Men idag blev jag sjuuukt sugen på nåt gott och sött. Hittade inget gptt i skåpen, men så kom jag på att jag ju fick en liter vaniljglass av mamma till namnsdagen (i oktober) Nu ska det ätas glass. Och för att säkert få det så sött som möjligt ringlade jag över lite honung, som blev härligt seg på den kalla glassen.

Åh mums. En riktigt sockerbomd. En diabetesbomb :)

Sakta men säkert blir det en liten mössa (har virkat och sprättat den två gånger redan…).

2 kommentarer Lägg till

  1. Carita skriver:

    Klart att man behöver sådana bomber i vintermörkret, energi vetja! :-)

    1. Ninnu skriver:

      Javisst, energi :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s