Väder och MIO

on

Bloggen.fi har krånglar massor senaste dagarna, och då har det varit ganska omöjligt att alls komma in, ännu mera omöjligt att få nånting gjort här… Och som många vet, så har jag jättedåligt tålamod då det gäller datorer/program som krånglar eller är långsamma…

Idag såg det ut så här på bron. Så fint väder :) Just passligt kallt (typ -7, tror jag) och sol.

Har nu haft min första MIO infusionsset i två dagar. Är väl helt nöjd mog. MIOna är ju enkla att ha i handväskan, tar inte så mycket utrymme, tack för det :) Märkte en lite mindre trevlig gjej. Då jag är i duchen kopplar jag bort insulinpumpen och slangen, så bara kanylen blir kvar. För att det säkert skall vara vattentätt sätter man en liten plastgrej på kanylen. MIOs lilla plastgrej är verkligen liten och ganska spänd., och var rätt så svår att få bort, varjefall efter att jag just smörjat ansiktet och hela kroppen ännu var lite duschfuktig… Dessutom skall man ju akta att man inte drar bort hela kanylen tillika… Men jag blir väl duktig på att hantera den lilla plastproppen ännu :) Övning ger färdighet, eller hur geter det :)

Ikväll skall jag hälsa på en kompis som fyller år. Jag har gjort ett par fina vita pulsvärmare till henne (hoppas bara hon inte läser det här nu innan jag hinner dit ;) ).

7 kommentarer Lägg till

 1. paradox skriver:

  Jag tror de har hållit på med nåt serverbyte, som drog ut på tiden, men nu funkar det igen! :D Jättefin bild förresten. :)

  1. Ninnu skriver:

   Jo, nu verkar det funka :) Så skönt! Min stackars lilla Nokia-mobil fotar faktiskt konstigt fint ute :)

 2. Bebs skriver:

  för mig funkar det nog inte ännu. Too many connections…Har svårt att läsa andras bloggar också. :/

  1. Ninnu skriver:

   På dagen funkade det hur bra som helst, men nu är det bara problems igen…. Hoppas de får det snart att funka!

 3. Bebs skriver:

  jo, jag har redan börjat tjuvstarta på blogger, för att jag blir så störd på att saker och ting inte funkar här…

  1. Ninnu skriver:

   Jag ska kämpa vidare här ännu ett tag, och ser vartåt det bär. Första gången det är krångel sedan jag börjat blogga här i nov 2010, så skall ännu ge bloggen.fi en chans :)

   1. Bebs skriver:

    Jo, har inte helt gett upp jag heller. Man får se :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s