Bakverk och marrande katter…

on

Åååh, nu krånglar ju bloggen igen! Suck!

Jag hatar vintern hela  året. Hela tiden fasar jag för att det skall börja snöa och bli halt. Ändå sen då det blir kallt älskar jag att klä på mej en massa kläder och gå ut! Aldrig tycker jag så mycket om att traska omkring som då det är kallt! Skönt! Kanske det är för att jag ändå inte skulle vilja köra bil i halkan fast jag skulle ha en. Kanske.

Nå, traskade iväg till kompisens på födiskaffe efter jobbet. Pojkarna hennes hade bakat så mycket gott, så det var väl bra att jag var gåendes :) Har inte ännu vågat mäta blodsockret efter alla godheter, få se sen vid läggdags vad det visar. Korrigerar lite, om det behövs. ed insulinpumpen  verkar det lösa sej på natten ändå, och ligga bra på morgonen :)

Men nu är jag hemma igen och mina kattor är så marriga och jobbiga (tråkigt kanske?) så jag får någå fel! Ena skrapar på ytterdörren, andra på balkongsfönstret. Ena piper andra bara marrar så där störnade som bara katter kan (eller här är det bara Elton som kan marra, Elmo bara piper han…). Mrrrrääj. Mrrrrr. Mmmmmmrrräääääj. Mjääj, Mrrrr. Mrrrrääj. Mrrrr. Hela tiden. Och så skrap skraå skrap. Och muuuuääää, mmmjjjuuuaaaaa, maaaaauuuuj. Typ. Håhhå. Tror Elton börjar få vårkänslor redan.

Och inget kommer det i tv att titta på. Tror jag ska byta min MIO och gå i tid och lägga mej. Kanske titta lite på tv i sängen ikväll. Tycker det är så skönt, men jag brukar bara kolla 10 minuter innan jag somnar med tv:n på :)

Godnatt sötisar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s