Igen en tidig morgon

on

Sedan jag fick insulinpumpen har min dygnsrytm på veckosluten ändrat helt och hållet. Tidigare som jag till 10-11 på lördagar och söndagar (trots att jag lade mej 23-tiden). Nu vaknar jag senast 8 varje morgon. Så i morse igen, var jag uppe redan kl. 8 då det ännu var mörkt ute. Tror det beror på att blodsockret hålls så jämnt hela natten så man sover bättre, men vad vet jag? Innan pumpen steg mitt bs alltid till 15-17 mellan 03 och 05, och sjönk sen till normalnivå till morgonen. Tror att det höga hoppet gjorde att jag sen kunde sova hur länge som helt. Kroppen blir jäkligt trött av hopp hit och dit…

Idag steg jag upp, åt ett ordentligt morgonmål, fixade mej i ordning och gick ut på en promenad. Jag hade visst helt missat att det snöat oxå :)

Passade på att hälsa på lilla farmor. På väg hem besökte jag några små butiker och nu har jag kommit hem, bytt infusionsset till pumpen och ätit lunch. Och klockan är ännu bara 13:20! Sen då? Vad skall jag göra resten av dagen? Skulle visserligen smaka med en liten tupplur ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s