En bra lördag

on

Just då jag funderade på eftermiddagen vad jag skall göra resten av dagen och om jag skall ta en tupplur eller inte, så ringde syrran och sade att hon har kladdkaka i ugnen. Så jag styrde mina steg mot deras hus för en koppkaffe och himmelskt god kaka med glass, mmm. Efter eftermiddagskaffet (och lite minitupplur i deras soffa och hamsterbursstädning) åkte vi ut till Skanssi för att inhendla lite hamstergrejs. Kan berätta att Junior och Voldemor är de mest nortskämda minihamstrarna jga känner. Ja, t.o.m. mera bortskämda än mina katter tror jag ;) I skanssi köpte jag oxå en ny klumpfri mascara och några nystan garn. Jo, och så sushi förstås :)

Systern och guddottern stannade hos mej en stund. Lilltösen ville ju leka med katterna och fixa till ett armband. Elton ville helst bara ligga i Seppälä-kassen.

Hade lite tänkt gå ut ikväll, men verkar bli en hemmakväll med tv och virkning. Idag blir det nånting rosa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s