Handväsktömning

on

För ett tag sedan visade många av oss diabetiker vad allt vi går och kånkar på i våra handväskor varje dag. Nu tänkte jag göra ett nytt sånt inlägg, eftersom jag ju bytt till insullinpump för ett par månader sedan :) Här är alla mina diabetesrelaterade grejor:

– en Marimekkopåse med ett blodsockerhäfte, ett kolhydrateshäfte, en blodsockermätare, en burk teststickor och en fingerpickare. På bottnet av påsen brukar det finnas några lansett oxå (jag är bara sjukt dålig på att byta dem…)

– en Marimekkopåse för pumpgrejorna: en isulinampull, ett infusionsset (brukar ha två), en insulinbehållare till pumpen (vet inte vad de heter, men brukar ha två), en liten blå apparat att sticka kanylen med

– två förpackningar SiriPiri

– en juiceburk

– en Glucobooster

Dessutom har jag ju med mobilen, plånboken, smink, nycklar (oftast), läppfett och annat nödvändigt… Så ni förstår att det behövs en stor handväska :) HUR gör manliga diabetiker? De manliga diabetiker jag känner kånkar inte på nån manbag, var har de/ni sina/era prylar?

En kommentar Lägg till

 1. Jonas skriver:

  Hej

  När jag jobbar(kör budbil) har jag alltid en
  ryggsäck med ”utrustningen” och även om
  vi ska bort eller åter utan för ”stan”.

  När jag befinner mej i ”stan” har jag bara
  mätaren o druvsocker med mej för kolla,
  pumpen sitter ju redan på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s