Nästan fredag…

on

Ja, idag är det ju nästan fredag, eftersom det ju är helgdag imorgon. Så skönt att vara ledig tre dagar. Har mest tänkt satsa på att bli frisk :) Ta det lite lugnt, träffa vänner och familj, kanske handarbeta lite grann och kolla in Greys Anatomy…

Nu har jag vägt upp 30 kolhydrater chips (okej okej, jag har faktiskt ätit upp dom redan!) och korkat en light-cider ”fredagen” till ära.

Min mamma har idag sökt ut mitt diabetesmaterial som jag redan beställde innan julen… Diabetesmottagningen här i lilla staden har ju såklart begränsade öppettider, och eftersom jag inte har bil, så har jag lite svårt ibland att hinna efter mina grejs…

Denna gång blev det en ganska liten beställning. Jag var i behov att batterier till pumpen och teststickor till blodsockermätaren men passade på att beställa ett par askar MIO-infusionsset samtidigt. Så nu fan skall jag få dem att funka! Hur svårt kan det vara?Trevlig helg!!

En kommentar Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Jag har bloggat med nästan samma rubrik i dag. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s