Störd morgon

on

Jag är inte direkt känd för mitt trevliga morgonhumör… Främst tvärtom. Jag hatar morgnar. Oftast stiger jag dessutom upp alltför sent, får jäkligt bråttom för att komma i tid på jobbet. Jag skall hinna duscha, äta, sminka, klä på mej (hitta kläder att ha på mej!), tömma katternas sandlådor, komma ihåg att ge mat år stackrarna oxå, föna håret, föra ut sanden, gå till jobbet. Och eftersom jag snoozat på tok för länge skall allt detta göras på ca 45 minuter. Med dåligt humör. Så om sen nånting av detta skiter sig, så blir jag så förbannat störd! Idag var det katterna som fick mej att koka. Allting började helt bra. Jag steg upp i någorlunda tid (snoozade bara 20 minuter idag…), hoppade i duschen, åt mitt mirgonmål (en yoghurt) samtidigt som jag sminkade mej. Lyssnade på nyheterna lite för länge och så blev det kiiru! I samma veva bestämmer sig Elton att ha ut ALL sand från sandlådan på tamburgolvet. Ååååh, har inte tid att dammsuga! Gör det ändå, samtidigt som jag fixar håret (thank god I´m a woman!). Då kommer jag ihåg att kattstackrarna inte fått mat ännu (klockan är nu 15 minuter före jag skall vara på jobb). Elmo den skurken kan bara inte vänta att jag sätter ner mattallriken på golvet, utan han hoppar emot, och så är köket fyllt med kattmat! Aaaargh! Har verkligen inte tid att börja torka upp, men måste ju göra det ändå! Sen hastigt hoppar jag in i regnkläderna (för till råga på allt öser det ner slask från himmeln!), springer till roskisen med kattsanden och börjar min promenad mot arbetsplatsen. Och var faktiskt nästan i tid på jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s