Städig kväll!

on

Dagen fortsatte lite bättre än vad den började… Visst, jag blev utskälld av en kund genast på morgonen av nån anledning. Han behövde väl bara få ut sina agressioner på nån, men jag tar det ändå alltid så personligt… Inge kul… Men blodsockren har varit helt strålande hela dagen, och det är ju aldrig illa :) Varje gång jag mätt idag har jag blivit positivt överraskad, eftersom det varje gång varit under tio, jihuu!

Jag sitter ikväll och njuter av att det är städigt hemma hos mej :)

Jag har ett fint hem. Allting är nyrenoverat, enligt mina egna önskemål :) Men då jag bara inte alls har nån ordning med mej! Alltid lika råddigt och stökigt. Så det för en gångs skull ser ut så här så kan jag inte annat än sitta och titta mej omkring :)

Orsaken till städigheten är att jag haft besök ikväll. En kompis var hit på kaffe och kaka. Och såklart lite skvaller :) Vi måste absolut träffas oftare. Så säger vi varje gång vi ses och vips har det igen gått 3 månader… Hoppas jag klarar av att hålla lite ordning några dagar.

Ikväll blev det gråa pulsvärmare av flaskgarnet, de skall bli som gåva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s