Kanylbyte på jobb

on

Tycker inte riktigt om att fylla på insulin i pumpen och byta kanyl på jobbet, det är så svårt att koncentrera sig här.. Men jag får väl skylla mig själv då jag varit slarvig och inte kollat hur mycket insulin det finns kvar och pumpen mitt på arbetsdagen meddelar att insulinet håller på att ta slut. Och hinner inte hem innan det är tomt i pumpen. Vilken tur att jag alltig har insulin och stuff med mej på jobb!

Men jag har på mina två månader som pumpanvändare redan blivit ganska duktigt och bra på att göra detta :) Bara jag lägger fram allting på bordet framför mej, så jag inte glömmer bort nåt skede. Och jättebra att insulinpumpen hela tiden berättar vad som skall göras näst!

Hastigt och lustigt går det och snart sitter allting på plats igen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s