Blogghjälp!

on

Hur gör man? Jag har försökt kommentera inlägg i några blogspot-bloggar som jag följer, men utan att lyckas. man kan välja av föjande:

Är det så att om man inte är registrerad på nåt av alternativen, så kan man inte kommentera, eller hur gör man? T.ex. på min syster blogg finns ett alternativ Namn/adress där man själv kan fylla i sina uppgifter då man kommenterar… Tackar för all hjälp :)

10 kommentarer Lägg till

 1. mobilamamma skriver:

  jag har också stött på samma blockering, till sist gav jag upp och registrerade ett Googlekonto, så nu kan jag kommentera på blogspottar!

 2. Malin skriver:

  Man borde nog kunna kommentera utan att ha nån av dessa konton för de ska gå att kunna kommentera anonymt vad jag har sett på endel blogger.com

  1. Ninnu skriver:

   Malin, det var i din blogg jag skulle kommentera igår, men utan att lyckas :(

   1. malin skriver:

    Jag har nu ändrat att de nu går att kommentera anonymt de va en inställning som jag måsta ändra på så nu borde de gå att kommentera fast du inte har nån av kontona. Kanske man får mera kommentarer nu då ;)

   2. malin skriver:

    google-konto är iallfall gmail.com :)

 3. bebs skriver:

  jo jag kommenterar också med mitt google-konto, går antagligen inte utan att vara registrerad på någon av alternativen. Det var då jag skulle kommentera en blogspot blogg härom dan jag upptäckte att jag har en blogspot blogg med samma namn som jag totalt glömt att jag ens starta :D

  1. Ninnu skriver:

   Okej, kanske jag då bara måste registrera mej nånstans. Jag vet bara inte ens vad hälften av de där alternativen är för nåt….

 4. Dot skriver:

  Hmm… Jag hoppas det där inte gäller min blogg?! Hur som helst så är det bloggaren som måste ändra någon inställning :)

  1. Ninnu skriver:

   Din blogg kan jag nog kommentera i Sandra :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s