Hög morgon

on

I morse låg blodsockret högt, 18,7 visade mätaren! Oh no, vet precis varför, jag åt nämligen alltmöjligt gott och fettigt igår kväll… Nå, åt 10 kh frukost. Insulinpumpen föreslog 6 enheter, 1 enhet för 10 kh och 5 enheter för korrigering. Aldrig i livet, tänkte jag. Satte 4 enheter istället, 1 enhet för 10 kh och 3 enheter för korrigering. Och vad hände, jo, två timmar senare låg blodsockret på 3,7 och jag hade inte ens nån känning! Tänk om jag hade satt de där 6 enheterna som pumpen föreslog! Tur att man känner sig själv lite grann varjefall!

En kommentar Lägg till

  1. Bebs skriver:

    Oj då! Vilken tur du hade, annars kunde det ha gått illa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s