Hög helg

on

Jag är bara inte gjord för veckoslut! Eller jo ja är, men inte min sjukdom! Jag har haft jätteroligt i helgen, gjort en massa och träffat massor folk. Just så som jag tycker om! Men mina blodsocker har varit ständigt höga. Jag har korrigerat en del, men men vil inte heller riskera att hamna lågt då jag är på språng runt världen.

Jag tycker jag blir tröttare av höga värden med pumpen än tidigare då jag hade pennor, är det så?

I helgen har jag:

  • gjort batatlådor
  • sålt på julmarknad
  • ätit på restaurang med Bebs och hennes familj
  • besökt det lokala nattlivet med en kompis
  • ätit falafel
  • träffat min farmor och hennes man och friserat dem lite grann
  • ätit tortilla
  • umgåtts med min syster och hennes familj (legat på deras soffa)
  • lyssnat till/sjungit de vackraste julsångerna i kyrkan
  • firat Big Brother 2011 -final hos en kompis

Nå, ikväll skall jag åka till Åbo efter jobbet. Skall träffa en gammal studiekompis och vi skall äta våra traditionella jultapas. Ska bli kul :) Sen SKA jag ta det lugnt resten av veckan. Gillar inte stress alls just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s