Julmarknadsväder

on

Det börjar se riktigt vintrigt ut utanför mitt förnster här på jobbet :)

Precis här utanför ordnas det imorgon den traditionella julmarknaden på Gamla Malmen här i byn. Det är en riktigt mysigt evenemang, som samlar hela stadens (varjefall känns det så :) ) invånare, och alla shoppar och är glada.

De senaste tre vintrarna har jag och min kollega deltagit och sålt hantverk, smycken och bakverk. Men i år bestämde vi oss redan tidigt i höstas att vi tar en paus. Vi kände tidigt att vi saknade inpiration till att tillverka saker till försäljning, och det är ju lite genant och stå bakom ett tomt bord ju…

Men nu då julmarknaden  närmar sej så har jag lite ångrat vårt beslut. Så jag har kommit överens med Bebs, somskall sälja där, att mina änglar får flytta in på ett litet hörn på hennes bord :)

Och igår kom jag på idéen att göra batatlådor oxå till försäljning. Som folk kan köpa, frysa ner och ta fram till julbordet :) Så det har jag framför mej idag efter jobbet.

Så om du vill köpa mina änglar och batatlåda eller Ängsvalla designs produkter så bör du söka dej till julmarknaden i morgon :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s