Siripiri

on

Har lagrat upp med druvsocker här hemma, för det tycks gå åt nu… Hade lågt blodsocker igen efter frukost, 3,6. Märker att jag måste äta en massa mellanmål nuförtiden, för att inte hamna lågt, vilket jag inte är så van att göra. Måste äta nåt redan innan lunch, nästa mellanmål mellan lunch och middag och nu känner jag att jag igen måste äta nåt innan kvällsmålet för att blodsockret skall hållas på bra nivå. Inte kul. Måste kanske sänka lite på basalerna, men vet inte om jag redan vågar göra det själv, eller om jag kanske borde skicka mina sensorkurvor till diabetesskötaren så de får kolla hur jag skall göra… Nå, kollar ännu nästa natt och morgon hur det går.

En kommentar Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Kanske vågar du prova att göra en temporär basalsänkning om du vet ungefär vilka tider det dimper neråt? Jag fick också mycket känningar någon vecka in på behandlingen, det är ju en omställning för kroppen med bara snabbinsulin också. Men misströsta inte, när du väl hittat dina inställningar och känner dig säker på pumpens alla snitsiga hjälpfunktioner så ska du se att det är fantastiskt=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s