Tack Subway!

on

Tog mej en sväng till Skanssi. Skulle inhandla änglamaterial, dvs. pärlor från Tiimari, men men. I Pargas Tiimari var den storlek jag skulle ha slut, och i Skanssis Tiimari (Åbo) hade dom inte alls av de pärlorna! Hoppas nu inte de inte tillverkar dom mera!

Sökte en Subway-smörgås då jag en gång var till Skanssi. De är så goda! Tog en vege med fullkorsbröd, blåmögelost och lättmajonnäs. Mums.

Och på Subways hemsida kan man läsa hur mycket kolhydrater dessa innehåller! Jättebra! Åt halva subben nu till lunch och sparar andra halvan till kvällen!

Tack för maten Subway :)

4 kommentarer Lägg till

 1. Hanna skriver:

  Ja, håller med! Subway (och även MacDonalds…) har någorlunda tydliga anvisningar på hur mycket KH det finns i maten de serverar… Frågan är bara om man *egentligen* vill veta…? :)

 2. Hanna skriver:

  Gillar också Subway..brukar oftast äta fullkornsbröd med kalkon. Kanske su vet, men på skanssi finns en stor Sinoopperi där som Maskun tavaratalo fanns, kanske dom där hade haft pärlor i rätt storlek. Tycker om den butiken för dom har en massa annat kiva än pysselgrejer till ett rimligt pris. Och så har dom Tilda grejer.

  1. Ninnu skriver:

   Jag har faktiskt helt missat Sinooperi i Skanssi! Fick höra igår av en bekant om den! Ska gå och kolla deras utbud. Jag har använt dessa samma Tiimari-pärlor till änglaändamålet sen 2002 och de är billiga och bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s