Buzzzzzz

on

Jag har kommit med i Buzzadors Knorr-kampanj!

Jag ska få hem olink Knorr du chef -fonder som jag skall testa i matlagning och sedan rapportera vad jag tyckte om fonderna. Dessutom får jag hem testförpackningar som jag skall dela ut till vänner och bekanta  och med hjälp av dom buzza om produkten. Spännande! Varjefall eftersom jag aldrig använd fonder…

Vill du oxå bli en buzzador och få chansen att testa och buzza olika produkter? Klicka då här.

En kommentar Lägg till

  1. Tanja skriver:

    Jag kom ju också med så här ska det visst kockas bara värre ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s