Lyx i vardagen

on

Ibland måste man bara lyxa till det lite. Ikväll blev det med lite grönsaker och dipp.

Blev så sugen på grönsaker och dippsås då jag kom hem, så tog mej en promenad till butiken (fast jag just varit och handlat!) för jag hade ju ingen dipp hemma. Skar upp några morötter, en gurka och lite paprika. Det är såå gott. Tar lite tid att skära upp allt, men det är det värt :) Och det bästa, just inga kolhydrater = inget extrastickande!

Har under våren gått ner några kilon, och har som mål några till. Skulle vara kul att känna på hur det känns att under sitt vuxna liv ha ett bmi i ”normal” nivå. Det har jag aldrig haft, men är inte så långt ifrån mera :) Men då måste jag hålla mej borta från chipspåsarna som verkligen är min svaghet! För att peppa mej lite till köpte jag en fin turkos bikini idag också :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s