Ny mugg :)

on

Min mamma hade köpt den nya sommarmuggen i Muminserien åt mej, den är bara för söt :) Lilla My som blåser såpbubblor.

Det var egentligen i misstag som jag började samla dessa färggranna söta muggar. Jag hade aldrig egentligen gillat muggarna då jag såg den bruna Sniff-muggen och blev förstjust i den. Bestämde mej för att bara skaffa några bruna Sniff-muggar. Köpte en själv och så fick jag två av syrran. Min gudmor hade frågat min mamma i samma veva vad jag önskar mej i julklapp, och då berättade mamma att jag börjat samla på muminmuggar, så jag fick två olika av henne. Jaag förälskade mej sakta med säkert i muggarna och längs med åren har det blivit några stycken :)

För övrigt har jag idag förberett mig för besöket hos min diabetesskötaren imorgon bitti. Det betyder att jag inte ännu heller har lärt mej använda bs-mätaren med datorn, utan idag skrivit av 2 månaders värden i häftet igen… Tycker att jag senaste tiden mätt duktigt och ofta och att dessutom värden varit ganska bra. Men då jag satt och skrev i häftet ser det ut som om att värden igen varit få och höga. Suck. Få se vad hba1c visar. Hade ju som mål att ligga under 8,5, få se.

2 kommentarer Lägg till

  1. Hanna skriver:

    Usch, hatar dendär känslan av att inte riktigt veta var hba1c har bestämt sig för att ligga… Hoppas du har nått ditt mål i varje fall! Lycka till imorgon!

  2. heidi skriver:

    härlig samling av mumin muggar :D h.www.bimbofashionblogg.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s